fuar standi - Genel Bakış

Wiki Article




Kongreler, sektörünüzle buluşmanızı ve düzınızdaki rakiplerinizi yada iş ortaklarınızı tanımanızı sağlayacaktır.Sektörel anlamda kongre ve fuarlar ticari satışda önemli bir iz tutmaktadır.Kongre Organizasyonları öteki fuar etkinliklerinde başüstüneğu kabilinden firmalar arası bir ticari rekabetin evetşandığı bir karşılaşma meydanıdır.Kurultay meydanında sizin firmanızı öteki firmalardan bir girişim öne çıkaracak tarzda stand tasar çizimı ve kalitesiyle sizi gözler önüne serecek standlara sahip olmanız Kurultay içinde uyanıklık çekmenizi, potansiyel müşterileriniz aracılığıyla henüz şu denli görüşme edilmenizi katkısızlayacaktır.Hassaten aynı sektörde yarış ettiğiniz öteki rakip firmalarınız tarafından bilinirliğinizi de üst seviyede arttırmanıza yardımcı olacaktır.

firmalarin bazi organizasyonlarla biraraya gelip markalarini tanitmak, satis yapıp etmek ve musteri portfoyunu genisletmek icin organizasyondan kiralamis olduklari alanlara insa ettirdikleri gecici( 3 evet da 5 gun )yapilardir. fuar standlarinin bazi ölçün bolumleri ve isleyis mantiklari bulunmaktadir. bunlar kiralanan alanin kalitesine gore, urun sergileme bolumleri, firma logosu, toplanti alanlari, bar yahut kafe bolumu, resepsiyon alanlari olarak birkac esas bolumde tasarlanir.fuar standi saglayiciligi, hizli donen bir mangır akisi ve baslangic icin buyuk başmal gerektirmeyen bir is kolu oldugu icin ozellikle ulkemizde isi bilmeden de girisebileceginiz bir sektordur.

Düşüncemdan kellelayarak üretime derece ve buradan uygulamaya denli sabık vetirete kurumsal markanız kucakin gerçek platformun elde edilmesi ve fuar standında amaç kitlenize görkemli bir kullanıcı deneyimi evetşatabilmeniz her devir en anayasa hedeflerimizden birisidir.

Hem iş hem bile sosyal yaşamın elzem parçalarından biri haline gelen fuarlar yürekin birkaç detaydan bahsetmek icabında; gerek can isterse bile kurumların ilk olarak fuar fuar standı tasarımı amacına yaraşıklı bir politikayı belirlemesi gerekiyor. Potansiyel alıcı grupları veya rakiplere karşı izlenebilecek bu politikayı destekleyecek en kocaman etkenlerden biri bile özel fuar standı tasarımlarıdır yeltenmek yanlış gerçekleşemez.

Kurultay fuar standları amacına müsait olacak şekilde stand kayranında iskemle ve masalardan oluşur. Bu şekilde kurumsal kimlik ön plana çıkarılarak lansman hizmetleri kuruluşlır.

Standınız sizin kartvizitiniz olacağı için renklerinin de kurumsal renklerinizle uyumlu olması gerekir. Renk tercihinde sunta boya stantlarında boya renkleri, suntalam stantlarda suntalam renkleri yeğleme edilmelidir. Modüler stantlar dâhilinse folyo renkleri henüz yakın alternatifler olacaktır.

Senelerın tecrübesiyle omuz omuza hem Türkiye’bile hem bile farklı cihan ülkelerinde meydana gelen fuarlarda sunduğumuz fuar standı hizmetleri ve faaliyetleriyle sizlere aramış olduğunız kaliteyi sunma garantisini sağlamlıyoruz.

Bununla bile firmaların zalimldıkları fuarlar sadece ulusal olmamaktadır. Uluslararası fuarlarda farklı ülkelerden firmalarla da aynı organizasyonda bulunabilmektedirler.

Ulusal ve uluslararası kurultay organizasyonlarınızda Antalya, İstanbul, İzmir şehirlerinde ilenmeşap kongre standı, modüler kurultay standı ve maxima kongre standı modellerimiz ile ihtimam vermekteyiz.

Bu sebeple tetkik uygun yapılmalı, bütçenize en makul sonuca ulaşılmalıdır. Tam bunlar nispetle fuar standı tasavvurında dikkat edilmesi gereken bazı hususları şöyle sırlayabiliriz:

Seçenekler çoktur ve standın detayları baştan sona size nazaran hazırlanarak yerınıza teslim edilir. Organizasyon süresi süresince evet da istediğiniz sürece kullanmaınıza tahsisi yapılır.

Halı ve dayanak kaplamaları sektörlerinin telaki noktası “DOMOTEX Turkey” konsantre nispet gördü…

en tecrubeli firmalar tabelacilik, ic mekan tasarimlari yahut grafik-baski tabanli firmalardir. el disindaki ozellikle avrupa ve amerika'daki firmalarla kiyasladigimizda is gecmisi olamayan, tor ve kopyaci anlayisla gunluk finans ihraz derdine dusmus bircok şirket bulunmaktadir ulkemizde. farkli ulkelerdeki buyuk firmalarda calsimis biri olarak ozellikle tasarim dair avrupa- turkiye kiyaslamasini , anadol-mercedes kiyaslamasina benzetmek yanlis imkânsız

Üç boyutlu layihamlar ve sunumlar ile son haline ulaştırılan stand düşüncemları tamamlandığı noktada üretime birebir olarak alınır ve her detaysı tasarlandığı şekilde müheyya hale getirilir.

Her yere suhuletle taşınarak kurulumu meydana getirilen; lansman, fuar ve tüm organizasyonlarda pazarlama ve lansman mesajlarını destekleyen taşınabilir fuar standları.

Report this wiki page